Γιατροί του Κόσμου

Ο Σύλλογος των απανταχού Νασιωτών σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων και τους τοπικούς συλλόγους της περιοχής μας διοργανώνει ιατρική αποστολή των «Γιατρών του Κόσμου» στην περιοχή μας στις 18, 19 και 20 Οκτωβρίου 2013.

Οι εξετάσεις, θα είναι εντελώς δωρεάν και θα γίνονται στους εξεταστικούς χώρους του αγροτικού ιατρείου Δάφνης με την βοήθεια και συνεργασία του προσωπικού του. Παράλληλα εθελοντική ομάδα θα βοηθήσει στην μετακίνηση των συμπατριωτών προς και από το αγροτικό ιατρείο.

Οι ειδικότητες των γιατρών που συμμετέχουν στην αποστολή είναι: Παθολόγος, Καρδιολόγος, Οφθαλμίατρος, Γυναικολόγος, Παιδίατρος, Δερματολόγος, Ψυχίατρος και Ορθοπεδικός.

Παρακαλούμε όσους από τους συμπατριώτες μας επιθυμούν να εξεταστούν σε μια η σε περισσότερες από τις παραπάνω ειδικότητες να επικοινωνήσουν με τον Κον Γιαννόπουλο Γιάννη στο τηλέφωνο 6944 666061 για να κλείσουν ραντεβού, από Δευτέρα 7/10 έως και Τετάρτη 16/10 αφήνοντας και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας. Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση και την αποφυγή καθυστερήσεων χωρίς να σημαίνει ότι κάποιος που δεν έκλεισε ραντεβού δεν θα εξυπηρετηθεί.

Συνιστούμε στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μας, να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για εξετάσεις υγείας των ίδιων και των μελών των οικογενειών τους.

Το ΔΣ του Συλλόγου των απανταχού Νασιωτών

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s