Εθελοντική Εργασία 2017

Αγαπητοί φίλοι και Φίλες,

Όπως γνωρίζετε ο σύλλογος μας έχει καθιερώσει ημέρα προσωπικής εθελοντικής εργασίας το Σαββατοκύριακο του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος κάθε χρόνο.

Φέτος το Σάββατο και Κυριακή 3 και 4 Ιουνίου όσοι θα βρίσκονται στο χωριό  μας μέλη, φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και φιλοξενούμενοι παρακαλούνται ευγενικά να πάρουν  μέρος σε αυτή την πρωτοβουλία που στόχος της είναι ο  καθαρισμός – καλλωπισμός του χωριού μας. Παράλληλα θα βρεθούμε άλλη μια φορά όλοι μαζί, θα μιλήσουμε, θα πιούμε ένα ποτηράκι κρασί και θα διασκεδάσουμε!

Η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 03/06/2017 στο προαύλιο του Ιερού ναού του Αγίου Δημητρίου στις 10.00 το πρωί. Με την βοήθεια όλων μας θα καθαρίσουμε το χωριό μας από σκουπίδια, και κυρίως τα δύο ρέματα του χωριού που καθαρίστηκαν πρόσφατα με πρωτοβουλία του Συλλόγου, θα ανοίξουμε δρόμους και μονοπάτια από βάτα θάμνους και χόρτα ώστε να είναι προσβάσιμα σε όλους.

Την Κυριακή 04/06/2017 εφόσον εξασφαλίσουμε την άδεια του Δασαρχείου Καλαβρύτων θα γίνει κοπή μικρών πεύκων, τα οποία αποτελούν κίνδυνο για το δάσος μας, με σκοπό την επιβράδυνση της εξάπλωσή τους. Διαφορετικά θα συνεχίσουμε το έργο μας της προηγούμενης μέρας.

Μην ξεχάσετε, όσοι διαθέτετε, την «πανοπλία» σας! Τσουγκράνες, βατοκόπες, ξιάλες, χορτοκοπτικά αλλά κυρίως πάρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση και την αγάπη για προσφορά και συνεργασία! Ο σύλλογος θα έχει εφοδιαστεί με σακούλες απορριμμάτων και γάντια μιας  χρήσης.

Καλή αντάμωση στο όμορφο χωριό μας!

Για το ΔΣ

Η πρόεδρος                                                                 Ο γραμματέας

Βάσω Δημητροπούλου                                         Δημήτρης Δεχουνιώτης

Advertisements