ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Αγαπητοί φίλοι και Φίλες,
Όπως γνωρίζετε ο σύλλογος μας έχει καθιερώσει ημέρα προσωπικής εθελοντικής εργασίας την Κυριακή του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος κάθε χρόνο.
Φέτος το τριήμερο αυτό ‘πέφτει’ στις 18, 19 και 20 Ιουνίου. Έτσι την Κυριακή 19η Ιουνίου όσοι θα βρίσκονται στο χωριό μας μέλη, φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και φιλοξενούμενοι παρακαλούνται ευγενικά να πάρουν μέρος σε αυτή την πρωτοβουλία που στόχος της είναι ο καθαρισμός – καλλωπισμός του χωριού μας. Παράλληλα θα βρεθούμε άλλη μια φορά όλοι μαζί, θα μιλήσουμε, θα πιούμε ένα ποτηράκι κρασί και θα διασκεδάσουμε!
Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 19/06/2016 στο προαύλιο του Ιερού ναού του Αγίου Δημητρίου στις 10.00 το πρωί. Με την βοήθεια όλων μας θα καθαρίσουμε το χωριό μας από σκουπίδια, θα ανοίξουμε δρόμους και μονοπάτια από βάτα θάμνους και χόρτα ώστε να είναι προσβάσιμα σε όλους. Προτείνουμε σε όλους να παρευρεθούν σε αυτή την εθελοντική εκδήλωση που πραγματικά αξίζει να ταξιδέψουμε, να επισκεφθούμε το χωριό μας και να πάρουμε μέρους σε αυτή την κοινή προσπάθεια και μόνο για αυτό το λόγο δηλαδή την καθαριότητα και τον καλλωπισμό του χωριού μας!
Μην ξεχάσετε, όσοι διαθέτετε, την «πανοπλία» σας! Τσουγκράνες, βατοκόπες, ξιάλες, χορτοκοπτικά αλλά κυρίως πάρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση και την αγάπη για προσφορά και συνεργασία! Ο σύλλογος θα έχει εφοδιαστεί με σακούλες απορριμμάτων και γάντια μιας χρήσης.
Αργά το απόγευμα με μουσική και χορό στην ταβέρνα του χωριού θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί!
Καλή αντάμωση στο όμορφο χωριό μας!

Eκ το ΔΣ

Advertisements