Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Απανταχού Νασιωτών

Αγαπητοί συμπατριώτες, μέλη, φίλες και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Νασιωτών.

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας του συλλόγου μας από την ενεργή δράση, με πρωτοβουλία πολλών από σας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην επανεργοποίηση του συλλόγου μας. Για τον σκοπό αυτό οργανώσαμε την ετήσια γενική συνέλευση των μελών την 13η Ιανουαρίου 2013, και προχωρήσαμε σε εκλογή νέου ΔΣ. Η συμμετοχή στην ΓΣ, κάτω από τις σημερινές συνθήκες, ήταν πολύ ικανοποιητική αν και στο μέλλον θα επιθυμούσαμε ακόμη μεγαλύτερη παρουσία, ει δυνατόν όλων μας.

Ακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση των εκλεγέντων νέων συμβούλων την 17η Ιανουαρίου 2013 και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την σύνθεση και τις αρμοδιότητες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που έχει ως εξής:

Πρόεδρος Γιαννόπουλος Γιάννης,

Αντιπρόεδρος Φλούδας Δημήτριος με αρμοδιότητα την διαχείριση μελών του απόδημου ελληνισμού,

Γραμματέας Καλύβας Βασίλειος,

Ταμίας Αναγνωστόπουλος Ανδρέας,

Έφορος Δημητροπούλου Δήμητρα,

Έφορος Τομάρα Κατσαμπούρη Μαίρη και

μέλος Δεχουνιώτης Παναγιώτης με αρμοδιότητα του υπευθύνου παραρτήματος Πατρών/ Πελοποννήσου.

Αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ είναι, με την σειρά εκλογής τους, οι

Ζίγκιρης Θ. Σπύρος, Ζίγκιρης Απόστολος, Σπυροπούλου Θεοδώρα, Μπαρλαμπά Μαρία, Καράγιωργας Γεώργιος και Μαρινάκης Αντώνης.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι

Χριστόπουλος Γεώργιος, Δημητρόπουλος Γιάννης και Δεχουνιώτη Γιάννα.

Ακράδαντα πιστεύουμε ότι όλοι μας έχουμε ακατανίκητη αγάπη και πάθος για τον τόπο μας, το χωριό μας, για τους ανθρώπους του και αυτό όχι αδικαιολόγητα!

Γνωρίζουμε όλοι όμως ότι το χωριό μας είναι μικρό και η συσπείρωση, η συνεργασία, οι καλές σχέσεις και η συμμετοχή όλων των συμπατριωτών μας αλλά και των φίλων μας είναι αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η επιβίωση και η πρόοδος της μικρής τοπικής κοινωνίας μας εξαρτάται πάρα πολύ από τη σωστή επικοινωνία, την αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια των μελών της.

Το νέο ΔΣ αποφάσισε ότι για να πετύχει όλα τα παραπάνω θα πρέπει να κάνει μικρά, σταθερά βήματα θέτοντας ρεαλιστικούς, εφικτούς στόχους και προτεραιότητες. Οι επιθυμητοί στόχοι είναι πολλοί γιατί πολλά είναι και τα προβλήματα που δεν μπορούμε να τα παραθέσουμε όλα εδώ. Ο σύλλογος δεν έχει χρήματα ,δεν προτίθεται αλλά ούτε μπορεί να κάνει μεγάλα δημόσια έργα, που άλλωστε είναι δουλειά της πολιτείας. Όμως προβλήματα που σχετίζονται με την ποιότητα της διαβίωσης στο χωριό μας θα μας απασχολήσουν σοβαρά και θα προσπαθήσουμε να τα παρουσιάσουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες και να απαιτήσουμε την λύση τους. Αλλά παράλληλα μπορούμε με προσωπική εργασία να οργανώσουμε μικρές εξορμήσεις για την επίλυση πολλών τοπικών προβλημάτων.

Αγαπητοί φίλοι, εμείς στο ΔΣ ομόφωνα αποφασίσαμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να κάνουμε ισχυρό τον σύλλογο μας που να μπορεί να συνεισφέρει στην καλύτερη διαβίωση στο χωριό μας, στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών και φίλων μας, στην αλληλεγγύη των μελών του, στην πρόοδο του χωριού μας. Τίποτα όμως δεν μπορεί να γίνει εάν δεν υπάρχει η συμμετοχή όλων μας. Δεν απαιτούνται απαραίτητα χρήματα, η διάθεση, η συνεργασία, η αγάπη για τον τόπο μας χρειάζεται, και ενωμένοι , είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε!

Στα πλαίσια αυτά, οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου είναι πάντοτε ανοικτές σε όλους για να συνδιαμορφώσουμε κοινές γνώμες και δράσεις. Επίσης, για οτιδήποτε μεγάλο έργο / ενέργεια που χρειάζεται να γίνει / αποφασιστεί, θα αποφασίζει γι’ αυτό μια έκτακτη Γενική Συνέλευση ή ένα δημοψήφισμα όλων μας.

Όλοι τα μέλη του ΔΣ, είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε ιδέα, διευκρίνηση η ερώτηση, την οποία θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με θερμούς πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Εκ Μέρους του ΔΣ

Γιάννη Γιαννόπουλος                                 Βασίλης Καλύβας

Πρόεδρος                                                   Γραμματέας

6944666061                                               6943224674

Yannopoulos.yannis@gmail.com             vasilioskalyvas@gmail.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s